Information från Riviera Markiser & Persienner AB

Personuppgiftslagen ersätts av nya dataskyddsförordningen (kallad GDPR)


Den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

Riviera Markiser & Persienner AB behandlar personuppgifter för att kunna skicka ut information, nyheter, inbjudningar till dig som är återförsäljare hos Riviera och prenumerant på nyhetsbrev från Riviera Markiser & Persienner AB. Personuppgifter som lämnats i samband med förfrågningar eller övrig kontakt via vår hemsida, raderas automatiskt efter 24 timmar.

Vi lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter.

Om du samtycker till ovanstående behöver du inte göra något.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom länken längst ner i mailet.

Dina rättigheter

Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av Riviera Markiser & Persienner AB och få ett utdrag om vilka uppgifter om dig som vi behandlar. Önskar du ändra några uppgifter eller att dessa tas bort helt kan du enkelt kontakta oss på info [at] riviera [dot] se

Hitta återförsäljare